Towers Gallery

Галерия за съвременно изкуство Towers Gallery by Art Rental се намира на партерния етаж на Sopharma Business Towers с изцяло остъклена част към основната интериорна алея и е разположена на площ от 250 кв.м. Разчупеното арт помещение създава усещането за уют и провокира сетивата за креативност и вдъхновение. Обстановката и разположението на галерията позволяват да се използва за организирането на различни събития. Towers Gallery съвместно с фирма “New Acoustic Technologies” дава възможност за качествено и професионално озвучаване, също така представя на своите клиенти и автори 24- часово видео наблюдение, благодарение на “Авикам” ООД.

Помещавайки се в модерното пространство на Sopharma Business Towers, галерията достига до хората дори и в забързаното им ежедневие, тя дава възможност както на авторите да бъдат близо до публиката, така и на хората да отделят по няколко минути от деня си за изкуство.

Всеки месец в галерията се открива нова изложба и се провеждат редица събития. Албино Пити, Григор Велев, Илан Адар, Марко де Сантис са само част от имената, избрали Towers Gallery за своите изложби. Свои събития в галерията са има ли и Mini Cooper, Българска Асоциация на Професионалните Сомелиери, Институт за Предприемачи на Сиско и др.