За нас

„Арт Рентал“ ЕООД е първата компания в България, предлагаща алтернативни и атрактивни  начини за представяне на произведения на изкуството. С каталог от над 170 български и чуждестранни артисти, компанията успешно популяризира съвременното изкуство.

Най-успешният проект на фирмата се казва „Събудете стените си“ и в рамките на 3 години е обиколил Сити Център София, Софарма Бизнес Тауърс и България Мол, представяйки над 2000 произведения на изкуството. Дейността на Арт Рентал не се ограничава в рамките на едно пространство или един проект. Фирмата разработва и успешно предлага множество други проекти, свързани със света на арт културата.

Основната  дейност на „Арт Рентал“ ЕООД се състои в предлагането на изкуство под наем-практика, която вече е добре развита не само в Западна Европа, но и в целия свят.

Отдаването на изкуство под наем е иновативен модел, който позволява корпоративните клиенти да притежават изключително произведение на изкуството в своите бизнес помещения, чрез което да изградят своя престижен имидж и стимулираща работна среда.

Основни  клиенти, които се възползват от такъв тип услуга са хотели, корпоративни сгради, спа центрове, болници и други обществени заведения.


Strict Standards: Declaration of Intero\Modules\Cms\Repositories\MySql\Multilingual\Separate\Structure::getInstance() should be compatible with Intero\Modules\Cms\Repositories\MySql\Structure::getInstance() in /home/artrent/library/Intero/Modules/Cms/Repositories/MySql/Multilingual/Separate/Structure.php on line 5