Услуги

Какво представлява услугата наем на картини?

Отдаването на изкуство под наем е иновативен модел, който позволява на нашите клиенти да притежават изключително произведение на изкуството в своите бизнес помещения. Чрез богатия каталог на Арт Рентал, който включва български и чуждестранни артисти, клиентите ни могат да моделират своя свеж интериор, който да вдъхва престиж, топла атмосфера и стимулираща среда за работа. От услугата се възползват предимно корпоративни сгради, частни клиники и кантори, хотели и др.

Тази практика е създадена, за да отговори адекватно на изискванията на лайфстайла на динамичната съвременна личност, която не се страхува да експериментира и да променя света около себе си в зависимост от емоции, тенденции и настроения.

Арт Рентал EООД предлага услугата наем на картини:

-Дългосрочно-за обзавеждане и преобразяване на Вашите бизнес помещения.

-Краткосрочно-еднократно за събития, откривания, други частни бизнес мероприятия,   при заснемането на филмови продукции, реклами, видеоклипове и др.

Как да наемете картини от нас?

Всички картини, които се предлагат за отдаване под наем са представени в секция „Каталог“с посочени Автор, Име, Размер и Формат. Арт Рентал предлага безплатна консултация за подбиране и аранжиране на произведенията на изкуството.

При наемане на картини за дългосрочно ползване се заплаща месечен наем, а при краткосрочно ползване на услугата - еднократен наем , калкулиран на базата на броя на произведенията на изкуството и ценовите категории, в които попадат. Представител на фирма Арт Рентал изготвя индивидуална оферта за всеки клиент след направено запитване.


Strict Standards: Declaration of Intero\Modules\Cms\Repositories\MySql\Multilingual\Separate\Structure::getInstance() should be compatible with Intero\Modules\Cms\Repositories\MySql\Structure::getInstance() in /home/artrent/library/Intero/Modules/Cms/Repositories/MySql/Multilingual/Separate/Structure.php on line 5