Предстоящи събития

Няма предстоящи събития!

Минали събития

ЯСЕН САВОВ - САМОСТОЯТЕЛНА ИЗЛОЖБА - ФОТОГРАФИЯ

Четвъртък, 10 Декември 2015
Имаме удоволствието да Ви представим първата самостоятелна изложба на художника-фотограф Ясен Савов. Баща му, Сава Савов, е изтъкнат живописец от близкото минало, майка му - Мария Савова, автор на най-красивите ръчно направени кукли. Той самият е завършил стенопис.
виж повече

ПРОЗОРЕЦ КЪМ ДУШИТЕ - МИЛА МИЛЧЕВА

Четвъртък, 19 Ноември 2015
ПРОЗОРЕЦ КЪМ ДУШИТЕ Възпоменателна изложба на Мила Милчева (1934-2014) Мила Милчева е родена на 1 май 1934 г. в Кюстендил. Въпреки изключителните й резултати на приемните изпити в Художествената академия в София, няколко пъти я отхвърлят по политически причини - баща й, подполковник Спас Милчев , герой от три войни и носител на ордени за храброст, е осъден в един от процесите на т.нар. „Народен съд” и екзекутиран . Най-сетне през 1954 г. я приемат. Но, независимо че е първенец на випуска, не й
виж повече

За първи път в България: Янис Нику и Никола Колев-Официално откриване / For the first time in Bulgaria: Iannis Nikou and Nikola Kolev - Official Op

Четвъртък, 22 Октомври 2015
Art Rental има удоволствието да ви покани на едно пътуване ОТ ФАНТАЗИЯТА КЪМ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА. Съвместна изложба на Янис Нику – живопис, и Никола Колев – скулптура. Изкуството не познава граници, пред него няма предели, то не руши и не разделя, само гради и събира, превръща невъзможното във възможно и фантазията в реалност...
виж повече

Съвместна изложба на Бистра Копанарова, Елизабет Христова-Лиса и Симеон Кръстев

Четвъртък, 01 Октомври 2015
Екипът на Towers Gallery има удоволствието да ви покани на следващото прекрасно откриване на изложба на цели трима автори! Симеон Кръстев, Бистра Копанарова и Елизабет Христова – Лиса са добре познати имена от каталога на Арт Рентал, но този път ще се насладите на изцяло нови творби от тях. Официалното откриване ще бъде на 01.10. в добре познатото място – Towers Gallery, където, разбира се, ви очакваме на чаша вино и приятна атмосфера!
виж повече

Art Point of Sofia - the Official Closing

Четвъртък, 03 Септември 2015
Art Point of Sofia – различната точка в Mall of Sofia, която в последната 1 година се превърна в център на изкуството и забавлението в търговския комплекс, събира на куп всичките си автори от 11-те реализирани изложби и техните произведения, за да предложи една пъстра палитра от теми и похвати за бягство от сивото ежедневие и обръщане към красивата страна на живота.
виж повече

Anuradha Thakur изложба

Четвъртък, 30 Юли 2015
Седмата по големина страна в света идва в София, в Mall of Sofia, със своето изкуство и култура. Потопете се в нейните дълбоки и със сигурност не толкова познати тайни и обичаи! Посетете изложбата на една от най-известните индийски художнички - Анурада Такур, разположена на етаж +1, която ще бъде на 30 юли от 19 ч., от 18 до 20 ч. същия ден Стела Христова-Сачи, преодавател по индийска култура, ще започне да рисува ръцете на всички желаещи с къна.
виж повече

Близо и далече

Вторник, 28 Юли 2015
Настоящата изложба е под името „Близо и далече“.Картините обединени под названието „близо“ са вдъхновени от българските пейзажи. Екзотиката на Южна Америка ,Индонезия и Китай е вдъхновила художника за картините „далече“.
виж повече

Drink and Draw

Петък, 03 Юли 2015
Освободи артистичния си дух! Научи няколко неща за рисуването и се потопи в приятната компания на приятели, модел, който ще позира специално за теб, художник ментор и чаша класно вино, комплимент от заведението!
виж повече

Фотоизложба

Вторник, 30 Юни 2015
Фотоизложба на Мира Рахнева, NANA BOLIYANI, MIRKO VARANO
виж повече

3 POINTS OF ART

Четвъртък, 25 Септември 2014
3 POINTS OF ART е фотографска изложба, която представя подбор от най-добрите кадри на популярни лица от родния светски елит, правени за техни проекти или публикувани в някои от най-престижните ни списания. Тя е разделена в три категории (3 POINTS): кино, музика и мода.
виж повече

Съвместна изложба на Албино Пити и известни български имена

Четвъртък, 22 Май 2014
Изложбата ще бъде представена от 12.05.2014 до 31.05.2014 в Галерия за съвременно изкуство Towers Gallery by Art Rental. Официалното събитие, отбелязващо изложбата ще се състои на 22.05.2014г. от 19:00, на което се очаква да присъстват личностите застанали зад инициативата.Towers Gallery е проект на компания Арт Рентал и се намира в Софарма Бизнес Тауърс, ул. Лъчезар Станчев 5, София.
виж повече

Towers Gallery отваря врати в събота

Събота, 01 Март 2014
Арт Рентал откриват ново елитно място, което ще приюти изкуството на млади и креативни автори, както и множество идеи за събития и проекти. Towers Gallery, която се намира на партера на Sopharma Towers ще бъде открита на 01.03.2014г. от 19.00 часа с официално събитие, съвместно с партньорите на проекта Egosi Consultants и винарска изба Todoroff.
виж повече

Събудете стените си - Изложба 1

Понеделник, 10 Февруари 2014
В първата изложба от новия цикъл на “Събудете стените си!” ще видите картините на художниците-ветерани в проекта Григор Велев, Симеон Кръстев, Георги Янчев-Графа, Пламен Господинов, Стоян Павлов-Лисо, чийто творби публиката посреща с нескрит интерес.
виж повече

Събудете стените си - Изложба 12

Сряда, 11 Декември 2013
В последното издание на „Събудете стените си“ тази година, Арт Рентал ви кани на Оскар парти. И като на всяка церемония и ние ще раздаваме призове, но ще имаме за всички. Подготвили сме специални сертификати за творците, включили се в колективните изложби през 2013 г.
виж повече

Изложба 11 - Самостоятелна изложба в TOWERS GALLERY

Неделя, 10 Ноември 2013
С последните си работи, Соня Русков показва една нова форма на изразяване, която е освободена от предишната формалност на по-ранните творби.
виж повече

Актуално

Театрална програма Grand Mall Варна
Четвъртък, 21 Август 2014
Заповядайте всяка неделя на нашите спектакли в Grand Mall Варна
виж повече
Театрална програма за BULGARIA MALL
Петък, 11 Юли 2014
Заповядайте всяка неделя в партера на Bulgaria Mall и представленията на куклени театри "Патиланчо", "Ариел", "Жар", "Илкова"
виж повече